Digitalne postere možete pregledati ovdje.

DOBRODOŠLI

Drage kolegice i kolege,

Nakon brojnih godina suradnje s hematolozima i šest zajedničkih kongresa, transfuziološka struka nastupa samostalno. Uskoro ćemo imati prigodu razmijeniti najnovija znanja i iskustva iz transfuzijske medicine kao i s našim suradnicima iz drugih struka koji su voljni pridružiti nam se.

Pozivamo Vas na 7. Hrvatski transfuziološki kongres koji će se održati u Biogradu n/m od 15. do 17. rujna 2017. godine.

Znanstveni program kongresa obuhvaća gotovo sva područja iz naše djelatnosti, od davatelja krvi do transfuzijskog liječenja te do iskustava iz domene staničnog bankarstva.

Nove spoznaje u našoj struci kao i rezultati našeg rada bit će prikazani u plenarnim predavanjima, tematskim simpozijima i posterima.

Istovremeno, održat će se i 6. Stručni sastanak medicinskih sestara i tehničara koji rade u transfuziološkim službama.

Osim u planiranom stručnom dijelu kongresa, svoja iskustva ćemo izmjenjivati s kolegama i u ugodnom ambijentu kraja ljeta u prelijepom Biogradu n/m, gdje ćemo imati priliku razmjenjivati mišljenja i sklapati nova poznanstva i prijateljstva.

U ime Upravnog odbora našeg Društva ljubazno Vas pozivamo da sudjelujete u radu 7. Hrvatskog transfuziološkog kongresa i 6. Stručnog sastanka medicinskih sestara i tehničara te s radošću očekujemo Vaš znanstveni i stručni doprinos.

Iskreno vjerujemo da ćete uživati u stručnom dijelu kongresa i da će Vam boravak u Biogradu n/m biti ugodan.

Doc. dr. sc. Irena Jukić, dr. med.
Predsjednica Organizacijskog odbora
Predsjednica Hrvatskog društva za transfuzijsku medicinu HLZ-a

Top